Referencer

“Vi har i Alcon Nordic brugt Bibi Støvring som rekrutteringskonsulent til rigtig mange og forskellige rekrutteringsopgaver i hele Norden. Bibi har stået for hele rekrutteringsprocessen, screening af kandidater og samarbejdet mellem Manager og Head Hunter. I andre opgaver har Bibi været ansvarlig for hele rekrutteringen det vil sige, udover processen også selve arbejdet med at finde den rette kandidat. Vi er meget tilfredse med Bibis arbejde og har fået positive tilbagemeldinger fra både kandidater og Managers. Arbejdet er udført meget professionelt og altid med en positiv tilgang til opgaverne og et stort smil.”

Jytte Ryde, Head of HR, Alcon Nordic, juni 2014

alcom


Makio ApS – specialister i outplacement har gennem de sidste 6 år haft et meget tæt samarbejde med Bibi Støvring Sørensen. Bibi har udfyldt rollen som rådgiver med stor indsigt og empati, hvor hun ubesværet sætter sine mangeårige HR kompetencer i spil til stor gavn for outplacement processen. Hertil kommer Bibis brede erfaring fra forretningsdrevet HR funktioner, i markante virksomheder i dansk erhvervsliv. Bibi er ganske enkelt en usædvanlig kompetent og erfaren HR professional, som jeg håber at kunne arbejde sammen med i mange år fremover.”

Jesper Magnusson, Adm. direktør, juni 2014

makio


”We have used Bibi Støvring Sørensen for some years for outplacement and coaching and her commitment and service has been absolutely outstanding and the reason that those people who had to leave us are mostly well into new careers.

Hanne Scheller, Nordic HR Manager, IBS, maj 2011

ibs


“HR Promotor har flere gange assisteret mig med at rekruttere senior medarbejdere. Bibi har en super struktureret proces der betyder høj kvalitet, effektiv håndtering og opfølgning, og så har det altid være topkvalificerede og relevante kandidater hun har anbefalet til videre forløb.”

Jette Børsting Lundquist, Marketing Director, Tia Technology, juni 2014. Har bl.a. benyttet HR Promotor hos

contex

blå streg
Bibi Støvring Sørensen bibi@hrpromotor.dk
Tlf. 20 85 85 00
inLinkedin profil
HR Promotor
Usserød Kongevej 97A
2970 Hørsholm
CVR 30 45 02 48