Rekruttering

Skal I ansætte? HR Promotor træder til, når:

  • Din virksomhed har en ledig stilling. Få hjælp til hele processen, fra behovet opstår, til personen er i hus. Eller dele af processen, hvis det giver mere mening.
  • Din virksomhed skal udvide eller genbesætte i større omfang. Jeg kan bidrage med en effektiv rekrutteringsproces, struktur på forløbene og gennemførelse af rekruttering fra start til slut.

At rekruttere de rette mennesker til din virksomhed er en opgave, der kræver samarbejde. Du kender bedst din virksomhed, de produkter eller ydelser, I tilbyder og den kultur og historie, som I har i bagagen. Jeg bidrager med erfaring og viden inden for rekrutteringsområdet, herunder skriftlig formidling af jobbet gennem medier og netværk, udvælgelse via screening, interview og test, og den løbende dialog med kandidater.

Jeg arbejder enten på din virksomheds adresse eller fra HR Promotors kontor. Jo bedre jeg kender virksomheden, jo større glæde får vi af hinanden.

Vælger du at samarbejde med HR Promotor om enkelte eller flere rekrutteringer, vil din gevinst være:

  • En professionel håndtering af rekrutteringsprocessen, herunder en ordentlig og konsekvent håndtering af alle ansøgninger og dermed et godt image af din virksomhed udadtil. Enhver ansøger er en potentiel kunde og ambassadør for din virksomhed.
  • Et tæt samarbejde om at finde den rette profil til jer med respekt for jeres særlige branche og kultur. Mit fokus er på motivation, dokumentation og personlige kompetencer. Dette øger sandsynlighed for et godt match og fastholdelse samt udvikling i jobbet.
  • En skalerbar og fleksibel konsulentydelse, som er tilpasset netop dit aktuelle behov.
  • Hjælp til selvhjælp, herunder en unik mulighed for at skærpe dine og organisationens rekrutteringskompetencer.

Kontakt HR Promotor pr. telefon eller mail og lad os tage et møde om dine aktuelle rekrutterings-behov for at afdække, hvor jeg kan gøre en forskel for din virksomhed.

blå streg

 
Bibi Støvring Sørensen

bibi@hrpromotor.dk

Tlf. 20 85 85 00

 

inLinkedin profil

 

HR Promotor

Valdemarsvej 17

2960 Rungsted Kyst

 

CVR 30 45 02 48